Qoola Qvinnor – Nätverksträff 13

Qoola Qvinnor – Nätverksträff 13

Igår blev det en härlig energi när vi hade nätverksträff 13 här i trakten av Torrevieja i Spanien. Som vanligt var vi på altanen på Las Ramblas Golfklubb. Las Ramblas Golf (Golf Quara).

IMG_5342MirjaMirja Westerlind t h kommer att vara värdinna 1 och 8 maj och ansvara för två träffar när jag har åkt hem. Igår fick hon hålla ett lite längre ”egoföredrag” där hon så smittande berättade om hur hon gick från flera anställningar till ”att bli med vandrarhem och vägen dit, som sedan tog henne till drömmen om Spanien”. Tack för din berättelse. Mirja bor deltid i Spanien och reser hem till Kungsbacka och vandrarhemmet och arbetar där på sommaren när det är högtryck. Tiden som hon är i Spanien har hon anlitat en annan företagare att sköta verksamheten. Läs här om Kungsbacka Vandrarhem – hemsida. Det var lite roligt att Tove från Norge direkt sa att hon skulle komma och bo där!

Lena Rasimus var med för första gången. Hon driver Lejas Café i Uddevalla (facebook) och här är hennes hemsida. Familjen har boende i Quesada, där hon funderar på några olika affärsidéer.  Lenas döttrar kan också allt om caféets skötsel och kan baka allt som finns där!

IMG_5346_grupp

Olga Venson t v driver flera verksamheter. Dels som mäklare och dels arbetar hon med hälsoprodukter som har hjälpt henne återfå hälsan.

Tove Finne Røed i grönt, har en ny affärsidé på gång om att hjälpa 50+ med att utveckla sin datorkunskap både här och i Norge. 

Birgitta Spaniol har drivit företag, men är nu deltidsanställd eftersom hon vill vara också i Spanien.

IMG_5344_grupp

Vi har numer vårt eget ”stambord” på altanen. Vi flyttar på ett bord så att vi kan sitta för oss själva och igår var solen med oss. med Olga Venson, Tove Finne Røed, Birgitta Spaniol, Lena Rasimus och Mirja Westerlind.

IMG_5397_alla

Dagens gruppbild, som vi fick hjälp att ta via en svensk man som satt på altanen. Tove och jag skulle spela golf efter vår träff så vi var golfklädda. med Tove Finne Røed, Lena Rasimus, Birgitta Spaniol, Olga Venson och Mirja Westerlind

Vi blev sex st, varav tre nya. Det är så det är här att folk kommer och går. Nya sprider info till andra nya och så fylls gruppen på.

Välkommen till gruppen Qoola Qvinnor Spanien

Tack alla som kom och delade med er av ert företagande. Sprid gärna info om gruppen Qoola Qvinnor Spanien, som finns på facebook. Bjud gärna in dina vänner och ta också med dem till en träff.

Hem till Sverige

Min sista träff blir 24 april, men därutöver har jag bemannat ytterligare fem veckor så att fler kan träffas.

  • Mirja Westerlind är värdinna 1 och 8 maj
  • Ulla Andersson är värdinna 15, 22 och 29 maj

Tack alla för en trevlig träff också denna gång!

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20

En reaktion till “Qoola Qvinnor – Nätverksträff 13

Kommentarer är stängda.