Mina matvanor i Spanien!

Jag har ändrat mina matvanor

Så fort jag kom hit i början av januari kom jag på att jag direkt ändrade mina matvanor. Bröd har i stort sett helt försvunnit. När jag handlar så blir det frukt, avokado, ost, skinka och ägg. Det är de enda basvaror jag behöver. Det går att äta denna mat tre gånger om dagen utan att ledsna. Jag gillar inte att laga mat åt bara en person, så det går bort helt.

Mat under golfspel

De dagar jag spelar golf blir det ägg, avokado, ost och en banan eller apelsin i bagen. Här äter alla under spelets gång och det finns inget stopp.

Det finns massor av restauranger

Här finns det massor av restauranger, så när jag får skjuts så hänger jag med så ofta jag kan och äter ute. Det kan bli tapas eller annan enkel mat.

Efter frissan var jag både frusen och hungrig så då bestämde jag mig för att ta en meny på Manuelas Resto bar med tre rätter för 10€ (ca 100 kr). Oj så gott det var!

  1. Skinka och melon
  2. Kyckling, sallad och pommes frites
  3. Någon form av brylépudding.

Här har jag bloggat om baren.

Kan det ha försvunnit några hekto?

När jag kom hit i början av januari blev jag sjuk i ca 14 dagar och då blev det inte mycket mat. Jag har inte heller spelat så mycket golf som jag tänkt eftersom det har varit så otroligt kallt och min kondition har varit i botten. Den börjar komma nu men väldigt sakta….

Jag hoppas dieten visar sig också på den våg som jag inte har så att effekten av den här typen av mat blir extra meningsfull.

Dryckesvanorna kanske också har ändrats?

I så fall är det inte att det blivit mindre vin, utan mer. Ett glas vitt vin kan bli många under dagen och t o m börja redan under förmiddagen! Ett annat sätt att leva med andra ord!

2015-02-13 10.36.49

Så här såg det ut idag när jag satt och väntade på golfklubben om det skulle komma några Qoola Qvinnor till fredagsträff.

2015-02-13 10.02.05 Golfbanan

Jag blev ensam om att titta ut på denna fina utsikt från golfklubbens altan denna morgon.

 

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20