Qoola Qvinnor – Nätverksträff 3

Qoola Qvinnor – Nätverksträff 3

Jag hade ”som vanligt” en nätverksträff i fredags. Vi var fyra anmälda men vi blev två. Carina Berg Selemba och jag hade inga som helst problem att underhålla oss själva. Vi hade ”small talks” den halvtimma vi väntade in ev fler och sedan pratade vi Qoola Qvinnor och Carina berättade om sig själv och sin verksamhet. Hon och hennes man har hus här och pendlar hem till Helsingborg. Hon liksom jag är intresserad av att träffa fler affärskvinnor här. Vi fortsätter våra nätverksträffar på fredagar och hoppas att fler ska vilja komma.

2015-01-30 11.32.15_Carina_glad_Asea

Qoola Qvinnor ökar

Qoola Qvinnor Spanien finns i en facebookgrupp och intresset ökar hela tiden och vi är nu 156 st i gruppen. Tipsa gärna vidare att gruppen finns.

Jag har fått så fantastiskt många kontakter på denna korta tid att det är helt otroligt. Jag har bara hunnit träffa ett fåtal, men haft en intensiv kontakt via meddelande m m via facebook och jag har läste och gillat massor av facebooksidor.  Tänk vad alla kvinnor är kreativa och duktiga.

Det har också visat sig att vi har fått med många norskor! Vi kan ju både läsa och prata med varandra eftersom språket är ganska nära.

Eftersom jag bor i trakten av Torrevieja här i Spanien är det här vi har våra fysiska träffar just nu. Om det kan bli på fler ställen i Spanien, med andra representanter, får framtiden utvisa.

  1. Qoola Qvinnor – Nätverksträff 1
  2. Qoola Qvinnor – Nätverksträff 2
  3. Qoola Qvinnor – Nätverksträff 3
  4. Qoola Qvinnor – Nätverksträff 4

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20