Golftävling

Golftävling – Villa Martin 22 jan

Det är ju perfekt att delta på en golftävling direkt efter ”sängen” och en envis influensa! Visserligen på bättringsvägen men…. Sugen var jag ju och ville inte avboka i och med att jag var anmäld i samband med att jag kom hit. Det är Club de Golf El Paraiso, där jag gick in som medlem, som arrangerar ett antal tävlingar över säsong. Tävlingen gick på Villa Martin. Samling kl 10.00 och jag gick i sista boll ca 12.00! Lite fika och prat i restaurangen. Som tur var fick jag åka med i en bil (inte samma regler här som i Sverige där det krävs läkarintyg vid tävling). Jag hade inte orkat annars.

Det gäller att ta alla chanser för på klubben Las Ramblas, där jag är medlem, finns inga klubbtävlingar. Det fungerar inte alls som hos oss i Sverige. Du kanske har läst mitt blogginlägg om ”Vad kostar golf i Spanien”.

Jag hade inte koll på att det var ”vinterväder” igår och kom i kjol (hade byxor i bagen) men vi kvinnor fryser ju inte så mycket om benen så det var mest medspelarna som trodde jag skulle frysa ihjäl! På överkroppen blus, tröja, vindtröja och väst och sjal och hatt förstås….. Det gick åt! Förkylningen är mycket bättre men inte över. Sedan att jag inte kunde spela struntade jag i.

2015-01-21 14.19.48
Jag kunde inte spela….

Jag förlorade bollen på första hålet. Vi såg den, men jag tror att en annan boll tog fel, men vem vill erkänna det!! Jag gjorde en luftmiss!!!!!! När hände det senast? Jag spelade på fel boll….. hur klantigt som helst! Vi stod och dividerade om vem som skulle spela först för bollarna låg nära varandra och medspelaren föreslog att jag skulle spela först…. jag tyckte det var väldigt konstigt men jag spelade, på hans boll….. och han såg inte att jag slog på fel… förrän jag slagit… Herrejösses och inte kunde jag räkna heller. Det är ganska svårt att komma ihåg alla slag när man aldrig spelat en bana. Jag räknade fel två gånger och jag gjorde en fyrputt på ett par 4a!!! 20 poäng! Nu kan det ju bara bli bättre!

Det här inlägger sitter jag nu och skriver dagen efter i restaurangen på golfklubben Las Ramblas (min hemmabana) eftersom internet bestämde sig för att strejka igår och idag….  Vem vet när det kommer igen? Det är väldigt tröttsamt!!!

Golf Quara

Idag läste jag mig till den korrekta hemsidesadressen som är gemensam för Las Ramblas, Villa Martin och La Finca – www.golfquara.com. Den har jag inte lyckats söka fram på nätet. Jag hittade adressen på anslagstavlan.

Här är facebooksidan för alla tre banorna.

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20