By by Las Palmas

Den här lobbyn har varit ganska flitigt frekventerad av mig eftersom Wi-fi inte räckte upp till mitt rum på 5e våningen. Lite krångligt och svajande uppkoppling, men bättre än inget. Jag har bott på Aloe Canteras och haft en fantastisk utsikt. Hotell/rum lite B men en fantastisk utsikt med hela havet och vågbrus hela nätterna. Jag har ju knappt varit på rummet så det har inte varit några som helst problem. Det är dessutom bilfritt runtom så det har varit helt tyst på nätterna. Sopbilen på strandpromenaden kom vid 6-tiden. Helt OK.

IMG_3940barmat

Jag har i stort sett ätit på restaurang nästan alla kvällar. Först med deltagarna i min egen kurs och sedan några kvällar med deltagarna i den skrivarkurs som kom strax efter min. Härlig mat och härligt umgänge. Jag har annars ätit på min balkong. Gårdagens uteätande var första gången på egen hand. Jag beställde en varm smörgås och ett glas vitt vin. Eftersom flickan bakom disken inte förstod vad jag sa så fick jag en liten flaska! Men den var god och inga större problem att få i sig! Det var blåsigt och vi som åt ute satt och tryckte mot väggen. Härlig matutsikt.

IMG_3943julgran

Den här fina granen har prytt min utsikt och igår såg jag att några lampor slutat fungera efter all storm som det har varit här. Kvällen avslutades med ost och oliver samtidigt som jag läste en bok. Någon hade också godheten att ge en liten serenad, bl a på trumpet med kända låtar så jag fick också lite underhållning. Krubban syns till höger och den hade vuxit lite mer igår.

Jag trodde att jag skulle bada, men jag har tyvärr inte ens känt på vattnet trots att det har varit så nära. Att gå dit i skor gör det sedan besvärligt att gå vidare i samma sandiga skor! Det var tydligen varmt i vattnet. Motion däremot har det blivit dagligen i och med promenad till kurshotellet. 1 h/tor. Ibland lite fler promenader. Dessutom har jag bott på 5e våningen och baren på Astoria, som jag nyttjade som ”kontor” låg också på 5e våningen. Trappor till 5e våningen alltså ca 3-4 ggr/dagligen. Känns bra ……

Tack för mig för den här gången, som var den första. Det blir snart ett nytt besök i Spanien, men då på fastlandet!

xxIMG_3947flyg

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20