Nu lagas det efter stormen i Las Palmas

Idag var det näst sista dagen jag gick till min arbetsplats, takterassen på Hotell Astoria. När jag kom hit upptäckte jag att min telefonladdare och öronsnäckorna inte låg i väskan! Det är sådant som kan göra att hjärtat får sig en törn och huvudet börjar fundera hur jag skulle fixa en laddare till telefonen inför hemresan. Nåja, jag trodde att jag glömt dessa attiraljer på hotellrummet.

När det blev dags för lunchvinet så frågade bartendern mig om sladdarna var mina!!! De låg kvar i fåtöljen där jag suttit dagen innan. Hade det inte varit en hög disk emellan oss så hade han fått en stor kram.

I lördags var det storm här i Las Palmas. Jag skrev kuling tidigare, men det var stormbyar. Flera plexiglasfönster förstördes på takaltanen och idag har lagningen påbörjats.

 

E-boken som jag skriver

Jag tog det lugnt i morse och redigerade boken om uppfinnare Carina Landin, så nu är den helt i nutid. Jag har idag gått med i webbkursen ”Det stora visitkortet” som Ann Ljungberg. Vi som var med på Content Bootcamp fick den kursen som gratisbonus. Jag niger och tackar! Jag gick en 2-dagarskurs för Ann på sensommaren för att komma igång med boken så denna kurs kom väldigt lägligt nu när jag börjar bli klar. Boken handlar om när idén till uppfinningen kom och sedan berättar Carina om den slingriga vägen fram till prototyp och färdig produkt. Det har tagit henne ca 3 år men hon är inte klar ännu!

 

Sandkrubba på Las Canteras

IMG_3929jlkrubba_sand

Jag kunde inte låta bli att gå närmare och fotografera julkrubban som byggs på stranden där mitt hotell ligger. Jag har följt bygget sedan jag kom 19 nov och då byggde de sandgrunden i formar. Det gäller att inget blir skevt för då är det säkert lätt att allt rasar. Arbetarna är otroligt flitiga och även i söndags arbetade de heldag och slutade runt kl 19.

Jag tog också en kort video

 

 

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20