Golfkampen – Tävlingen på Nyköpings GK

Golfkampen – Tävlingen på Nyköpings GK

Visst blev det en succé! 100 anmälda, fint väder, rolig spelform med en avslutande Shoot Out där expertkommentator Mats Hallberg refererade chipparna. Det var många som fick hämta mycket fina priser och lotterivinster från många sponsorer! Klubbchef Gary Cosford inledde med en återblick varför vi spelar denna tävling för andra året. Han har själv varit drabbad av cancer och många fler av oss som är engagerade har haft cancern på nära håll. Jag var projektledare.

Golfkampen – Ett Slag för Cancerfonden – Tävlingen 2017

Kerstin Åkvist vann resan till Frankrike.

Shoot Out om resan till Frankrike gjordes upp mellan de tre första seniorerna i de tre klasserna i en chiptävling ledd av Rasmus Eriksson på 18e green. Mats Hallberg referererade spelarnas prestationer och Kerstin lyckades få iväg sin chipp så att den med möda rullade fram mycket nära pinnen i en chipp från backe! Nu får hon och en till besöka Therese och Ronald Stoltz och bo och spela golf  i södra Frankrike. Info om golfresan. Vinstbeviset.

Malin Lundqvist vann el-vagnen på bästa brutto.

 

Fotograf Tomas Kihlman

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20