Nytt nätverk i Spanien – WIBES

Nytt nätverk i Spanien – WIBES

WIBES LOGO

2017 startade Christina Berardi ett nytt nätverk i Spanien. WIBES – Women in Business ES, Costa Blanca. Hon återlämnade nätverket, som hon tidigare drev på uppdrag, till ägaren.

WIBES vänder sig till boende i Costa Blanca och har samarbeten med befintliga nätverk, media och organisationer. Jag följer nätverket på distans i och med att jag inte bor i Spanien. WIBES har nätverksträffar m m varannan vecka och presenterar sig så här:

WIBES – Women in business ES

WIBES – Women in business ES är ett kvinnligt affärsdrivande nätverk som är lokaliserat i Spanien på Costa Blanca. Vi arbetar för att år 2020 vara ett känt varumärke som är ett givet val för samarbete, affärer, transparens, kompetens, utveckling, kontakter och gemensam glädje.

WIBES har en Facebooksida som är öppen för alla, en sluten Facebookgrupp och en hemlig medlemsgrupp för betalande medlemmar. Grundare är Christina Berardi

Christina Berardi Business Partner
Avenida California 4
Zeniamar 9, Puerta 7, Viv 45
03189 Orihuela Costa, Spanien.
chris.berardi@icloud.com
+34 693 523 905

QQ Mingel_Christina

Den här bilden tog jag när jag var på besök i Spanien 2016 och dessa kvinnor är nu medlemmar i WIBES. Christina i vitt längst fram

WIBES deltar i ”Live and Enjoy Spain” – Internationell mässa – 11-12 mars

WIBES – Women in Business ES deltar på Expo Torreviejamässan den 11 – 12 mars 2017 på Salones Costa Bahia, Torrevieja. Ett 10-tal företagande kvinnor ställer ut olika produkter/tjänster och informerar om att de samarbetar över gränserna.

WIBES första stora arrangemang:

Invest in Life – Konferensen 15-18 maj 2017

Konferensen är på på Hotel Fontana Plaza, Torrevieja på Costa Blanca i Spanien de 15 – 18 maj 2017. I programmet finns ett 20-tal inspirerande föreläsare som talar om aktuella ämnen; ledarskap, att våga bli företagare, motivation, sjukvården i Spanien, försäkringar, kunskaper om olika processer och djupare förståelse för andra människor vilket kan vara givande i vår vardag både som företagare och privatperson, etc. Det blir också modevisning, affärsmässa och flera extra aktiviteter.

Ta kontakt med Christina om du är intresserad av nätverket och/eller att delta i arrangemang.

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20