Golfkampen – Ett slag för Cancerfonden

Fredag 5 augusti 2016 kl 09.00 – Shotgun på Nyköpings GK

Tävlingen har spelats på Jönåkers GK och byter nu bana till Nyköpings GK. Initiativtagare och projektledare 2014 och 2015 har varit Arne Håkansson, Jönåkers GK. På grund av sjukdom, har han 2016 lämnat över till mig, Gunnel Thunström, Nyköpings GK.

Tävlingen spelas fredag 5 augusti 2016. Shotgun, tre klasser och korthålstävlingar m m. Anmälan sker via GIT-sysemet och har startat. Hcp 36 gäller (spelare med högre hcp får spela på 36). Golfkampen är en aktivitet i föreningen ”Nyköping tillsammans – i fighten mot cancer”.

Syftet är givetvis att samla in så mycket pengar som möjligt till Cancerforskningen.

Skänk en vinst till prisbordet!

Allt är sponsrat och deltagarna bidrar via startavgiften. Vi har början till ett fint sponsrat prisbord och fler vinster är givetvis välkomna. Vill du bidra hör av dig till mig – gunnel@thu.se. Tack alla som redan bidragit.

Full info på Nyköpings GK

Fb_Golfkampen_platta.

Sidebar_Lamna_Bidrag Nyk GK logo 575

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20