Jag är webbredaktör på Nyköpings GK

Jag har skrivit detta tidigare, men det tål att upprepas. 2015 fick vi denna utnämning om näst bästa golfwebbsida. Nu siktar vi givetvis på första platsen 2016. Det år som golfklubben firar 65 år!

I klubbens webbredaktion är vi tre stycken med huvudansvar. Alexander Kappel, Tankbar är den som byggt sidan och han är tekniskt ansvarig. Jag skriver det mesta och Tomas Kihlman är fotograf. Jag har också ansvar för klubbens facebooksida Nyköpings GK. Dessa grupper har jag lagt upp och är fortfarande admin. GolfKompis och Nya Golfare.

Det finns också några redaktörer inom speciella verksamheter och matchserier som rapporterar själva på dessa sidor.

Som webbredaktör skriver jag väldigt mycket. Oftast initierar jag artiklarna själv, men ibland får jag också text och bild som jag publicerar.

Nyköpings GK firar 65-årsjubiléum i år och denna händelse har gjort att jag dokumenterat och sammanställt extra mycket i år. Det har varit stort fokus på historiesammanställningar och populära tävlingar och vandringspriser.

Alla nyhetsartiklar finns samlade här.

19 mars – Välkommen till kansliteamet Fia Lundgren – min spelkompis på damernas avslutningstävling 2015 (se toppbilden)

7 mars – Rapport från golfvinstresa till Italien – Oskar Gabrielsson

6 mars – Adam Harlin rapporterar från sin tour i USA

6 mars – Alexandra Lennartsson rapporterar från touren i Sydafrika

6 mars – Inbjudan till damernas upptaktsträff

1 februari – Tanklyft

 

Alla nyhetsartiklar finns samlade här.

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20