Vinprovning med Spirit By Me

Vinprovning med Spirit By Me – Katarina Hoverman

CC8A5782 spegelbild kopia

Jag var på min första vinprovning igår med en mästare! Jag dricker gärna vin men jag har vare sig doft- eller smaklökar för att kunna skilja vinerna åt.

Katarina Hofverman 300Men vad gjorde det! Goda viner, expertföreläsning, trevliga deltagare och den härliga miljön i Hellmans rum på Hellmanska Gården. Detta hus är från 1789 och det märks på lutande golv och sneda charmiga fönster.

Missa inte Katarinas provningar!

”Vinkunskap 1 – Att prova röda viner” hade Katarina Hoverman i går 30 jan i Nyköping. Hon lotsade oss galant genom provningsmetodik, provningsprotokoll, druvtypiska viner och blindprovning av fyra kända viner.

Som avslutning serverades en härlig specialbeställd delikatesstallrik. Denna provning vill jag verkligen rekommendera och den följs av flera. Se program nedan.

Hjärtligt tack för provningen från Tomas Kihlman och mig.

 

Fotograf Tomas Kihlman

Läs mer på www.spiritbyme.com och www.facebook.com/SpiritbyMe.

provningsprogram

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20