Nyköpings GK Business Partner – Lunchträff på Kompaniet

Nyköpings GK Business Partner – Lunchträff på Kompaniet

29 januari 2016 – Idag var klubbchef Gary Cosford värd för årets första Business Partnerlunch på Clarion Collection Hotel Kompaniet​. Ett 40 tal deltog i lunchen.

Dagens föredragshållare var Maminza Juristbyrå​ där VD Elisabeth Wedenberg och Jessica Kling informerade på temat ”Konsten att överblicka och minimera skada vid fall att aktieägarna lämnar bolaget”. De belyste vikten av giftorätt, aktieägare via bolag och effekter av parts giftermål, skilsmässa, sjukdom alt dödsfall m m. Maminza erbjuder affärsjuridik för hela företaget.

Därefter informerade klubbchefen om vårt kommande golfboende. Flera bokningar har redan kommit! Uppskattningen över läget är mycket stor!

I början av februari deltar klubbchefen i en träff med alla golfanläggningar i Södermanland. Syftet är att synliggöra golfen mer. Klubben deltar också i Visit Sörmlands Branschdag på Stjärnholm den 4 februari.

Gary tipsade också om att nu finns info om nybörjarkurser på vår webbsida så att alla kan tipsa sina vänner och familjer att ta steget att börja spela golf.

Nästa Business Partnerträff är den 4 mars. Lunchträffen avslutades med prisutdelning i lotteriet. Tack till alla som deltog!   www.nykopingsgk.se

Detta inlägg finns på klubbens webbsida och facebook där jag är webbredaktör.

 

Fotograf Tomas Kihlman

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20