God Jul med – Network Marketing

Nätverksmarknadsföring för dig!

Tack för året kära vänner!

Nu är det jul och snart nyår och vad väntar då? Förhoppningsvis mycket nytt och nya kontakter.

Network Marketing Is the Dream Career I Overlooked

Läs denna länk och ta dig en funderare!

Gott Nytt År!

Julklänning av Amie Design – Bilden

Klänningen är ca 20 år och den är designad och sydd till mig av Amie Lindahl Norberg som drev Amie Design, Torp Säteri, Bettna (utanför Nyköping). Den gjordes som värdinneklänning att användas på de julmarknader som hon hade under många år i adventstid där jag var med och hjälpte till. Efter det har jag använt den varje jul hemma. Den är fantastisk! Kjolen har tre rynkade våder. Det finns också en sidenunderklänning som hör till. Själv har jag kompletterat med gamla bommulsunderkjolar med riktigt breda brodyrer, som syns när jag går när den helknäppta klänningen öppnar sig.
 
Jag har en liknande småblommig midsommarklänning som hon också designat och sytt. Där har taftunderkjolen volanger i blått och gult.

E-bok – Publicerad

Bokomslag - AmieI februari 2009 laddade jag upp ”Boken om Amie” – med hennes berättelse ”Min mamma heter Barbro”.

Amie Lindahl-Norberg satt i min rosa fåtölj på kontoret och berättade fritt i ca 20 timmar och jag skrev direkt.

Boken finns att läsa gratis här på Kapitel 1

 

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20