Qoola Qvinnor – Julfrukost som avslutning

2015-12-15 QQ julfrukost alla

 

Bokomslag_Skriv_som_proffsenVi blev 7 st idag vid vår avslutande frukost på Hellmanska Gården. Ann-Louise Forsström var ny för dagen så hon fick extra tid till egen presentation. Hon berättade om sin utbildning till Språkkonsult på 90-talet och att hon gett ut boken ”Skriv som proffsen”.

På bokens facebooksida har hon en uppskattad adventskalender med skrivråd! Vilken bra idé! Vi behöver alla bli bättre på att skriva och jag hade redan köpt hennes bok.

2015-12-15 QQ julfrukost_bok

Vi avslutar nu frukostarna. Närmast kommer Siv Thuresdotter till Nyköping 27 jan kl 18-20. Hon gör en miniturné – Stockholm, Nyköping, Norrköping – för att berätta om Framgångsresan till Kroatien 1-8 sep och om att nyföretagarkvinnor kan söka resebidrag till den resan.

Jag kommer att fortsätta att arbeta med Qoola Qvinnor.

Jag är projektledare för Affärsmässan på Framgångsresan och för Nyföretagarprojektet. Jag har skrivit fram info om att söka resebidrag, som finns på min hemsida. Du som är nyföretagare och har startat tidigast 2014 är välkommen att söka.

Tack för allt engagemang under de många frukostar som vi har haft. Jag hoppas vi ses snart igen!

Jag vill önska alla God Jul och Gott Nytt År!

God_Jul

 

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20