Nätverksfrukost med Qoola Qvinnor

Qoola Qvinnor på Hellmanskagården

Vi blev fyra idag, Mai Ottoson, Anette Kumlin och Britta Jakubenko, väninna med Anette och ny för oss andra. Ett extra välkomnande till Britta, som hade blivit privatmedlem, eftersom hon ännu inte har startat företag. Både hon och Anette är mycket intresserade av att följa med på Framgångsresan till Kroatien. Mai letar efter folk som vill starta mediatidningar som egna företagare i ett franchisingkoncept. Anette driver både Hälsoklivet och ska intensifiera Karriärcoacherna, som hon driver tillsammans med några fler. Anette kommer att finnas en hel del också i Eskilstuna, så jag tipsade om den gruppen.

Vi hann också prata lite om att ev ha ett evenemang på kvällen 8 dec på Hellmanskagården i samband med att de själva har en kundkväll.

Nätverksresa till Torrevieja, Spanien

Jag hann också informera om att vi nu har satt datum 16 – 24 april för att besöka Qoola Qvinnor och Christina Berardi i Spanien. Det blir en nätverksresa för betalande medlemmar där vi bokar flyg själva till Alicante och bokar hotell via booking.com – Hotell La Zenia. (La Zenia, Playas de Orihuela, Comunidad Valenciana, Spanien) som har bra pris inkl mat i dubbelrum.

Vi kommer att ha en konferensdag (pris kommer) plus arrangemang som Christina planerar (pris ej klart). Det kommer att bli toppenbra!

Tack för en som vanligt trevlig frukost.

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20