Nätverkande och mera nätverkande

Det nätverkas som aldrig förr!

Nu är det intensivt nätverkande. Igår kommunens företagslunch på Restaurang Källan i Oxelösund. Info om sopåtervinning och info om inventering av skicket på bryggor/båtplatser när dessa nu återgått till kommunen. Fullsatt och god mat!

Onsdag – NYSAM – Nyköping i Samverkan

Jag följde upp med ytterligare ett möte, med Harriet Nilsson, koordinator på NYSAM, när vi ”ändå var där”. Vi utbytte information helt enkelt. Hon berättade om NYSAM. En kort beskrivning: ”NYSAM är en organisation som verkar för Nyköpings utveckling. Näringsliv, föreningsliv och kommun i samverkan.” Hemsidafacebook.

Jag berättade om Qoola Qvinnor. Sveriges största kvinnliga nätverk på facebook med över 20.000 gillare. Själv är jag ambassadör för Qoola Qvinnor Nyköping/Oxelösund. I januari 2015 startade jag upp Qoola Qvinnor Spanien. Gruppen i Spanien har nu tagits över av Christina Berardi, Christina Berardi Business Partner och där är det en otrolig aktivitet med nätverksträffar varje fredag och därutöver andra aktiviteter!

Torsdag – Visit Nyköping-Oxelösund

Idag hade Visit Nyköping-Oxelösund medlemslunch/möte på Hotell Best Western  Blommenhof.

IMG_0349_Marie

Marie Alexandersson äger hotell Blommenhof och är medlem. Tack Marie (mitten) för mycket god lunch idag!

Vad gör Visit Nyköping Oxelösund?

”Föreningens huvudsakliga uppgift är att vara ett organ som främjar utveckling och tillväxt inom besöksnäringen i Nyköping och Oxelösund.” Nu finns jag inte med mitt företag inom besöksnäringen, men jag representerade Nyköpings Golfklubb och vi finns definitivt i besöksnäringen.

De, i den nya styrelsen som deltog, presenterade sig. Ny ordförande är Robert Wessberg, Probiz. Kommande aktiviteter och planer diskuterades mycket engagerande. Visits facebooksida.

IMG_0350_Liz_Robert_oskarp

Liz Barrögård, Nyköpings Konferens, fick under mötet redovisa sitt ”projekt ”Barnens Huvudstad”. Hon gjorde det som vanligt mycket engagerat och initierat, eftersom det är hon som skapat projektet, som funnits som vision i många år och nu snart förhoppningsvis kan sjösättas. Föreningens nya ordförande Robert Wessberg t h.

Qoola Qvinnor och Business Partner

Bild från förra veckans nätverksfrukost med Qoola Qvinnor

Bild från förra veckans nätverksfrukost med Qoola Qvinnor – Anette Kumlin, Catarina Hoverman, Marie Kronvinge, Irene Murén, Marita Skårelid och jag själv.

Imorgon fredag är det nätverksfrukost med Qoola Qvinnor på Hellmanskagården kl 8.

Nyköpings GK

Kl 11.30 är det Business Partner träff på Grand Scandic Stora Hotellet. Då kommer Sveriges förste Ryder Cup-spelare (golf) och berättar. (Separat inlägg om den träffen.)

 

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20