Damernas avslutningstävling Nyköpings GK

Damernas avslutningstävling Nyköpings GK 17 sep

Det var roligt att få vinna i par med Ann-Sofie Lundgren på 43 poäng. Jag spelade på hcp 15 och Fia på 18. Fia hade inte tävlat tidigare så nu fick hon en trevlig introduktion med både spel och middag efteråt. 2014 vann jag också tävlingen i lag med Birgitta Ewerlöf, 41 poäng. Det gäller alltså att skaffa en bra partner!

Det blev en flaska vin också för närmast hål på ett av korthålen!

Länk till reportaget på klubbens sida.

Samling före tävlingen

Samling före tävlingen

Med hot om både regn och åska mötte 48 glada damer upp till årets sista Major för att spela Bästboll i 2-mannalag. Startskottet sköts iväg kl. 13.00 och regnet upphörde och förvandlades till värme och sol. Trots en mycket blöt bana så presterades många goda resultat.

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20