Golfvecka 2015 – ICA-Golfen

Golfvecka 2015 – ICA-Golfen

Prisutdelning

Prisutdelning

Denna tävling, som spelas på torsdagen under Ärilaveckan, blir i stort sett fulltecknad så fort den släpps. De tre ICA-handlarna har så trevlig arrangemang på banan att alla vill spela.

Prisbordet är också magnifikt + att alla deltagare får med sig en välfylld ICA-kasse hem. dessa kassar syns under bordet. Heja ICA!!!

På hål 17 var det rakast drive. Det gällde att komma så nära ett snöre som möjligt. Jag kom nära, men min bollkamrat kom 1 cm (!!!) närmare och det var hon som vann den stora magnumflaskan med fin champagne. Gissa om jag grämde mig. Jag skulle naturligtvis ha kontrollmätt – det var jag och ICAs Linda Holmström som mätte!!!!

ICA Kvantum, Oxelösund, ICA Oppeby och ICA Maxi, Nyköping

ICA Kvantum, Oxelösund, ICA Oppeby och ICA Maxi, Nyköping

Här missar jag putten på hål 2!

Här missar jag putten på hål 2!

Reportage på Nyköping GKs hemsida. Den artikeln har jag skrivit.

 

Fotograf Tomas Kihlman

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20