Skolavslutning

Skolavslutning på vallarna vid Nyköpingshus

Den årliga festliga skolavslutningen skedde som vanligt på vallarna vid Nyköpingshus. Barnbarnet Jenna 10 år var där med sin klass 3 från Rosenkällaskolan. Skolbarnen tågar från sina skolor och sitter på gräset och får lite underhållning i form av tal och sång och musik. Alla anhöriga finns runt om avspärrningarna och fyller i stort sett alla gräsplättar som finns kvar.

Den här lilla prinsessan Jenna 10 år slutade 3an idag.

Den här lilla prinsessan Jenna 10 år slutade 3an idag.

I år fick barnen också vara med och dansa. Tony Irwing var där och dansade tillsammans med Cecilia Ehrling och efter Let´s Dance så vet alla vilka de är.

Tony Irwing dansar med Cecilia Ehrling i gräset framför barnen.

Tony Irwing dansar med Cecilia Ehrling i gräset framför barnen. Cecilia har vit klänning.

Det blev ett extra festligt program. Tony Irwing har bott här i Nyköping under ett antal år och bedrivit dansverksamhet. Ett trevligt val av de tre skolor som var ”arrangörer” i år. Arrangörsrollen växlar mellan skolorna. De som arrangerar får också framträda med sång/musik.

Traditionen med fika och tårta går i arv ...

Traditionen med fika och tårta går i arv …

Det är en riktigt fin tradition för låg och mellanstadiet. Alla mina tre barn har firat sina skolavslutningar på vallarna.

Nu har Jenna anslutit till oss efter avslutningen

Nu har Jenna anslutit till oss efter avslutningen

Nu är det tre år till för Jenna och sedan kommer My (som nu är 4,5 år) och sedan Ida (som fyller 3 nu) och då är det dags för barnbarnsbarnet Dylan, född i år!

Syskon - Oliver och Jenna

Syskon – Oliver och Jenna

Oliver hade haft sin avslutning igår och tar studenten nästa år. I och med att han var utbytesstudent i USA förra läsåret så är han ett år efter sin klass. Det betyder att det blir sudenter två år i rad, först Oliver och sedan William 2017.

Oliver Björkqvist

Oliver Björkqvist – näst äldsta barnbarnet

Tack dotter Therese för tårta och trevligt sällskap! Det blev en härlig skolavslutning med sol och värme!

 

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20