Ann-Kristin Rahm firade

Ann-Kristin Rahm firade

I lördags kväll 30 maj var vi ett gäng på 9 st kvinnor som var inbjudna till ”vinkväll” hemma hos Ann-Kristin Rahm. Hon firade att hon hade varit företagare i 20 år. Vi visste också att hon fyllde år dagen efter så vi passade på att sjunga ”Ja må hon leva” när hon öppnade.

Ann-Kristin är en av mina nyföretagare när jag arbetade som VD/rådgivare på Nyföretagarcentrum i Nyköping i början på 90-talet! Vi har sedan följt varandra i många sammanhang under åren, t ex Qoola Qvinnor, BNI, Visit Nyköping Oxelösund, Gröna Kusten Utflyktsvägen m m.

Ann-Kristin berättade många härliga berättelser från flydda tider, som jag för länge sedan totalt hade glömt!!!

Ann_KristinRahm

Ytterligare en bild. Här tillsammans med Kerstin Norlén​ som redan var där när vi kom. Kerstin har jag känt sedan tiden med Jazzgymnasterna på 80-talet när hennes son började dansa. Sedan hade vi intensiva kontakter i den kvinnliga företagarföreningen Kvinnor & Företag på 90-talet. Nu har vi träffats igen och nätverkar i ett annat team!

Tack för en härlig kväll med oavbrutet prat!

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20