Rose Bowl – Golftävling

Rose Bowl – Golftävling

I torsdags 21 maj var det dags för Alan Harris stora damtävling ”Rose Bowl” – poängbogey i 3 klasser. Den med högst poäng får en inteckning i den vackra silverskålen och jag hade tänkt mig en sådan i år!!! Men icke. Jag försökte vila mig iform efter Spanien, men det fungerade inte alls.

Pernilla Eriksson, min frisör på Salong Miracel i Oxelösund, vann på 38 poäng. Hon spelar i B-klass och var överlägset bäst. Jag lockade in henne till golfen för några år sedan och hon blev biten direkt! Grattis Pernilla!

_C8A2514_Kerstin_Carina_Gunnel_ACS

I min boll spelade Kerstin Åkvist, Carina Andersson, jag och Ann-Christine Samuelsson, Damkommitténs ordförande och dagens tävlingsledare. Jag vann bollen!!!

_C8A2834 Segrarna_Alan_Harris

Klassvinnarna tillsammans med Alan Harris, dagen sponsor. Pernilla Eriksson B-klass, Carina Ekoff Östblom A-Klass och Marie-Louise Pierrou C-klass.

Reportage och och ett 70-tal bilder finns på klubbens hemsida här. Tävlingen och den efterföljande festen dokumenterades som vanligt av Fotograf Tomas Kihlman.

Miracels facebooksida

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20