Teambuilding – Amway

Teambuilding – Amway – Direkthandel

Välkommen om du vill vara med i mitt team! Nu bygger jag team med en fantastisk up-line i Marita Skårelid. Igår var jag och Christina Berardi på affärsmöte i Kista Science Tower.  Amway har affärsmöte varje måndag. Vi passade också på att besöka kontoret, som ligger bredvid och tittade på alla fantastiska produkter inom bl a dagligvaruhandel via e-handel. Christina registrerade sig direkt. Nu blir vi kollegor i samma team! Se selfien ovan. Hör av dig om du vill arbeta tillsammans med mig, oavsett var du bor.  Läs mer här på min hemsida.

Två fantastiska förebilder

9 maj fanns Marita Skårelid och Rebecca Skårelid på scenen när Amway hade WES, veckoslutseminarium, i Fyrishov, Uppsala. 2.000 personer från Sverige, Norge och Danmark lyssnade på Marita när hon talade om ”Mastermind principen.. och värdet av att bidra i ett Team”… Rebecca, dotter, talade om ”skillnaden på att bygga någon annans dröm eller bygga sin egen”..

Marita_Rebecca_WES

Marita startade sin verksamhet för ca 13 år sedan och hon tillhör nu den skara som reser runt i världen och föreläser. Amway har ett fristående utbildningsföretag ”Network 21” som engagerar bl a Marita. Rebecca ”föddes in i verksamheten” (hon är nu i 20 årsåldern) och har insett värdet att bygga sin egen framtid. Jag kunde tyvärr inte delta. Marita kom hem från Finland dagen innan vårt besök i Stockholm. Vi som har henne nära förstår inte riktigt hur ”stor” hon är! Grattis till era framgångar. Vi är många i ert team som verkligen ser upp till er! Tack Hasse Reuterwall för bilden.

Artistry

Ett av världens främsta skönhetsmedel – Artistry – finns i sortimentet. Det klart att jag nu har gått över helt till Artistry!

Ta gärna kontakt med mig om du vill bli med i mitt team – www.thu.se/e-handel. Direkthandel passar alla och är en av världens snabbast växande affärsmodeller.

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20