Qoola Qvinnor – Nätverksträff 18

Qoola Qvinnor Spanien – Nätverksträff 18

Ulla Andersson, Duo- företags och ledarutveckling, Partille. Ulla är medvärdinna i Spanien och höll i träffen 15 maj (och 22 och 29 maj).

”Vi var tre personer som träffades idag. Det var Sarah J Hellman, Susanne Hellman Holmström och jag Ulla Andersson. Susanne och Sarah är i slutfasen med sin tredje bok om ”katter”. Susanne informerade om sitt arbete som Kattbeteenderådgivare. Hon föreläser bland annat för veterinärer. Sarah berättade om att hon utöver författarskapet och PR-ansvaret i företaget också läst genusvetenskap. Detta ämne skapade en livlig diskussion.

QQ18_Grupp

Ulla, Sarah och Susanne på altanen på Las Ramblas Golfklubb där vi har våra träffar.

Toppbilden togs vid nätverksträff 9 av Fotograf Tomas Kihlman

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20