GolfKompis/SingelGolf

GolfKompis/SingelGolf

Den här aktiviteten var jag med och utformade när jag var ordförande i medlemskommittén på Nyköpings GK (2010-2012). I uppdraget ingick att ge förslag på medlemsaktiviteter och detta blev en, som spelas för 6e året.

Läs mer om hur det går till.

Under årens lopp har det varit olika personer som har varit ansvariga och varit golfvärdar. Vi har avsatt 4 bollar måndagkvällar 18.00 – 18.30 och de ansvarig bildar bollar via drop-in.

Jag startade en separat facebookgrupp för den här aktiviteten. När jag skriver detta finns det 120 personer i gruppen. Deltagarna är mycket kreativa och efterlyser t ex spelpartners den vägen. Många bokar en tid och bjuder in till att boka i just den bollen. Ett system som fungerar utmärkt och många har blivit kompisar. Facebook har oanade möjligheter!

Våra Nya Golfare

Jag startade också en facebookgrupp för våra ”Nya Golfare” så att också de ska kunna lära känna varandra. Den gruppen är inte lika aktiv.

Båda aktiviteterna ingick i medlemskommittén. Fr o m i år är det en ny medlemskommitté, men jag är fortfarande kvar som admin för grupperna.

 

Fotograf Tomas Kihlman

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20