Golf Campoamor 17 april

Golf Campoamor 17 april – Spel med engelsmän

Hastigt och lustigt blev det lagspel med den Society som spelar på lördagar på Campoamor. Det visade sig vara lagspel och jag spelade i första bollen. I klartext så gick det inte alls bra för mig och jag förstörde lagets totala score. Spelformen var individuell poängbogey där alla scorerna räknades. Som extra krydda fanns en gul boll, som alla spelare måste använda på fyra hål. Den poängen fördubblades. Jag bidrog inte med mycket på den bollen tyvärr!

Vi glömmer den här dagen, men vi hade ändå trevligt i bollen tre engelsmän och jag!

Den fina blomplanteringen finns vid restaurangen.

IMG_5635_awgolf Det var en fin och solig dag så det blev lite after golf utomhus.

IMG_5640_prisutdelning

Prisutdelningen var inomhus.

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20