Golftävling med ”The Members Society”

Golftävling på Villa Martin med ”The Members Society”

Några blandade foton från min boll, som var den första, vid dagens tävling på Villamartin Golf (Golf Quara) här i Spanien. Eftersom det var regn blev det omkastningar i startlistan. Det var många som inte kom. Jag gick i första boll, eller rättare sagt åkte bil. Vi var två svenskar, en norrman och en från Whales i bollen. Jim Hagen, som hade ett skadat knä, hade bil och jag åkte med honom. Det var jag glad för eftersom jag inte tog med regnkläder hit! Vädret blev bättre och bättre och vid prisutdelningen sken solen. Hastigt och lustigt fick jag ta över ”fotorollen” vid prisutdelningen! Nedan finns bilder från prisutdelningen. Alla bilder finns i ett album på min facebook. Min insats i tävlingen är inget att skriva om!

Vill du spela mer golf med blandade nationaliteter är du välkommen att bli medlem eller spela som gäst. Läs mer om The Members Society www.tmgs.org och www.clubdegolfelparaiso.com.

2015-03-25 15.05.31

Guldklassen –  Paul Fairclough 29 p, Tove Finne Røed 31 p och Steve Higgins 32 p.  2015-03-25 15.05.13 SilSilverklassen – Jim Hagen 28 p, Ole Rong 31 p t h och Colin Marsden 34 p (mitten och dagens bästa score)

2015-03-25 15.04.39

Närmast hålvinnarna.

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20