Qoola Qvinnor – Nätverksträff 10

Qoola Qvinnor – Nätverksträff 10 – Las Ramblas, Spanien

Vid träff 20 mars blev vi fem. Klädkoden verkade ha varit grått/svart, ungefär som det stormiga vädret! Men vi hade som vanligt en mycket trevlig träff, även om den fick ske inomhus. Vi hade sedvanlig presentationsrunda och det kommer hela tiden fram nya saker vad vi gör och vilka intressen vi har. En punkt som kom upp var önskemål om att vi skulle definiera vilka som bor i just detta område – Torrevieja. Det är trots allt närområdet där de flesta vill knyta kontakter, speciellt alla som ”kommer och går” som inte redan har ett nätverk. Idén är bra och vi ska titta på den.

Vi hade också diskussion om vem/vilka som kan ställa upp som ”värdinnor” när jag inte är kvar här längre. Tack Ulla Andersson för att du erbjöd dig några gånger när det passar att du är här. Fler är välkomna att höra av sig till mig – gunnel@thu.se.

Efter vår träff hade Monica Ivesköld bjudit in oss att testa på Chi Neng Qigong. Vi var i damernas omklädningsrum, eftersom det var storm och otäckt kallt ute!

Monica_Qigong

Så här såg Monica ut när hon marknadsförde den aktiviteten vid träffen innan. Tack för en mycket välgörande genomkörare, som måste följas upp! Mycket bra träning! Barbro Franzson, Anne Brit Solheim och jag deltog.

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20