Qoola Qvinnor – Nätverksträff 9

Vid dagens träff hade jag kallat in fotograf och nu har vi bl a denna fina bild ovan, som jag använder på inbjudningarna till nätverksträffarna här i Spanien. Vi hade sedvanlig presentationsrunda och några av tjejerna hade också med sig produkter som de visade upp och berättade om. Det blev ett intensivt nätverkande.

Jag fick frågan i Qoola Qvinnors facebookgrupp om alla spelade golf. Jag svarade så här:  ”Nej alla spelar inte alls golf i Qoola Qvinnor men vi är ett antal. Jag arrangerar träffarna på Las Ramblas Golfklubb eftersom jag bor där nu när jag är här i Spanien! Av oss som är på bild är Annelie Jill Ståhle, Monica Ivesköld och jag golfare. Barbro Franzson har grönt kort men hinner inte spela. Anne Brit Solheim och Mirja Westerlind går golfkurs nu.”

2015-03-13 10.49.03Gunnel_Gunilla

Idag blev det rekord med 10 st kvinnor som kom till nätverksträffen och flera var med för första gången. Gunilla Gustafsson, Mirja Westerlind, Anne Brit Solheim och Carina Berg Selemba

2015-03-13 11.13.22_grupp

Hela gänget! med Monica Ivesköld, Gunilla Gustafsson, Mirja Westerlind, jag själv, Anne Brit Solheim, Barbro Franzson, Annelie Jill Ståhle, Annika Lyberg och Carina Berg Selemba. Olga Venson kom lite senare.

 

Fotograf Tomas Kihlman

 

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20