Golftävling 8 mars – Villamartin

Golftävling – Campo de Golf Villamartin

Att det ska vara så svårt att få resultat här i Spanien! 25 poäng är inget att yvas över. När det inte går att scora så gäller det att vinna närmast-hål-tävlingarna. Jag lyckades på ett hål och vann denna flaska vin. Ett perfekt slag som rullade ner i bunkern och sedan upp igen. Det blev par!

Vi var två damer som deltog i går och vi hade tänkt utmärka oss lite mer på den internationella kvinnodagen, men tji fick vi, men vi vann var sin flaska vin.

Tävlingen arrangerades av golfklubben Club de Golf Elparaiso (Rojales) i ”The Member´s Golf Society”

min_boll

Min boll denna dag. Jag hade jämn kamp med Kjell till höger om mig första nio, men sedan gick det utför för mig och han spelade bra. Arne till höger, som talar spanska, spelade med den unga spanjoren i vitt. Han spelar väldigt lite och det blev många bollar kors och tvärs så jag tog alltid extra betäckning. Det blev inte många ord sagda mellan oss, men han förstod ordet ”markera”.

hus_hack Villamartins bostadsområde ligger nära och här lyckades jag trycka in min boll i häcken från ett dåligt läge på kanten av en bunker.

husFoto lite närmare på huskomplexet utmed ett av hålen.

Kjell_Ove Kjell, norrman, i samspråk med Ove, som startade två bollar efter oss, som var sista boll.

2015-03-08 17.55.27par3Ett läckert par 3-hål.

Tyskarna

En skiss över banan i kakel!

2015-03-08 18.58.56prisutdeln

PGA Professional Joe Dean höll i prisutdelningen.

Eftersom det var söndag så spelade också tyskarna sin tävling. De startade på 10an och vi på 1an. De syns i bakgrunden. Sedan blev det knökfullt i restaurangen när det var happy hour 18-19.

2015-03-08 18.37.45

Du beställer ett glas vin och får 2 för 2€. Då dricks det ganska mycket! Här är det Norbert som kikar fram bakom sina öl och mina vinglas.

Campo de Golf Villamartin ingår i Golf Quara-gruppen som består av tre banor.

Senare på kvällen fick jag höra att det hade varit ett stort gäng från Nyköpings GK som spelat på Las Ramblas, som är min ”hemmabana” men det visste jag inte om.

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20