Nätverksträff Qoola Qvinnor 8

Nätverksträff Qoola Qvinnor 8

Vi blev ett härligt gäng på fem stycken i fredags på nätverksträffen på Las Ramblas Golfklubb. Vi träffas varje fredag 10-12 och det är alltid olika deltagare. Två av deltagarna var osäkra på vägen men de var ute i god tid. Jag bor på den gata som leder till golfklubben och promenerar dit och när Anne-Britt Solheim kom körande kände hon igen min hatt (som jag har på mitt profilfoto på facebook och som det bara finns ett exemplar av). Hon stannade och jag förstod genast vem det var och åkte med henne.

Det blev en spännande träff med allas berättelser om resp affärsverksamhet och liv. Vi har alla hamnat i Spanien av olika anledningar.

2015-03-06 10.12.34
Monica Ivesköld och Mirja Westerlind

2015-03-06 11.32.31

Mirja Westerlind och Olga Venson

2015-03-06 12.10.29-FYRA

Nätverksträff 8 på Las Ramblas golfklubb med Mirja Westerlind, som driver vandrarhem hemma i Kungsbacka,  Anne Brit Solheim, f d VD på flera stora bolag i Norge,  Olga Venson, mäklare i Spanien, och Monica Ivesköld, utbildare med bla många digitala kurser,  Vi träffades som vanligt på Las Ramblas Golf (Golf Quara).

Golfintresse

Det visade sig att det fanns intresse hos alla för golf. Monica Ivesköld och jag själv är redan golfare och de andra ville bli och gärna gå kurs, Olga Venson, Anne Brit Solheim och Mirja Westerlind. Eftersom jag har bra golfkontakter så har nu dessa fått ett mycket fint erbjudande om golfkurs nästa vecka (totalt 10 timmar). Det går att vara fyra på en kurs.

JoeDean_720

Kursen blir på Real Club de Golf Campoamor och PGA Professional är Joe Dean (kursledare). Bilden tagen i annat sammanhang.

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20