Golftävling – Tyskarna

Golftävling – Tyskarna – Villa Martin

Tyskarna spelar på söndagar och det är alltid många nationaliteter som deltar. Igår spelade jag med två herrar, en engelsman och en österrikare. Båda pratade som tur var engelska. Men det är lite tråkigt att vara ensam dam i bollen och eftersom de åkte bil tillsammans så blev det bara lite prat vid utslagen och väntan. Det finns ingen bild på oss.

2015-03-01 12.53.52Damen i röd keps var engelsmannen Mikes fru. Jag pratade lite med henne vid den efterföljande After Work-samlingen. After Work = du får två glas vin för 2€.

2015-03-01 12.56.56Full aktivitet inför starten som igår skedde på hål 10.

2015-03-01 13.04.05Det är ett lurigt hål med en mycket djup svacka rakt fram så det gäller att krångla sig ned till green på vänster sida. Jag slog för långt och fick ge upp hålet. Andra hålet missade jag också när jag touchade ett träd. På tredje hålet förlorade jag bollen på utslaget. Det var ett riktigt bra utslag men banan lutar till höger och vi hittade aldrig bollen. Att gå tillbaka och slå en ny blev alldeles för omständligt och långt så jag streckade också det hålet. Sedan kom jag igång och fick 28 poäng. Tangering av mitt bästa resultat på Villa Martin.

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20