Golf och hustitt

Golf på Campoamor och hustitt

Igår blev jag snabbinbjuden till golf och det klart jag hängde med. Vi var tre som spelade på Real Club de Golf Campoamor.

Husen ligger tätt också här. Det gäller att utnyttja all mark! Barnbarnet Victor tyckte inte han kunde spela, när han var här, eftersom det låg så tätt med hus runt banorna och hans slag ville ibland gå lite snett! Det blir nog en vanesak och jag oroar mig inte! Vi damer slår ju alltid långt och rakt!!!!

2015-02-24 11.11.36_Campoamor

Bakom den här palmen med tunga ”blommor” eller vad det kan vara, brukar jag ta skydd för herrarnas utslag och så också idag. Spelet är inget att prata om men det var fint väder och kortärmat för mig som svensk och jag bättrade på solbrännan lite. Övriga på banan var som vanligt välklädda! När pron kom förbi sa han: ”Det märks vilka som är svenskar!”

Hus till salu

I bollen spelade Ove Cederberg från Småland. Han bor f n ensam här och bjöd hem medspelaren och mig  för att visa sitt hus, som han ev ska sälja.

Jag är inte alls intresserad av att köpa men det var trevligt att se ett hus från insidan. Det var mycket modernt inrett och höll hög standard. 3 sovrum, 2 badrum och kök/vardagsrum. Tre etage med en stor takterass. Han hade en hörntomt och kunde blicka ut över mark, som ägs av golfbanan Villa Martin. Marken är f n helt obearbetad och någon gång i framtiden kanske det blir golfhål där.

utsikt

Från takterassen var det en fin utsikt ända bort till havet!

gata

Ove har ett ”4-hus”, som är populärt här. Ett hus har fyra lägenheter med var sitt hörn med tillhörande uteplast/trädgård.  Det är en låst grind för att komma in till denna gatas hus. Jag är för oorienterad för att ha koll på var huset ligger. På tomten finns det plats för bilen.

2015-02-24 15.31.48Ove

2015-02-24 15.35.33-utsikt

Tack för titten och en trevlig pratstund!

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20