Golf – Onsdagstävling på Campoamor

Golf – Onsdagstävling på Campoamor

Det här var en sådan där dag som jag undrade varför jag var på en golfbana! Svinkallt och hur mycket blåst som helst. Jag hade tänkte gå som vanligt, men också för att hålla värmen. Då visade det sig att jag var lottad i en boll med tre norrmän, som åkte bil! Då fanns det inte en chans att gå och försöka hänga med så jag åkte med i den ena bilen. I Spanien är det helt tillåtet att åka bil under tävling. I Sverige krävs läkarintyg. Att spela i stark blåst är extra jobbigt och resultatet glömde jag snabbt! Jag var bara glad när det var över!

Jag hade bara spelat denna bana en gång tidigare, men den sträcker sig utmed den gata där jag bor, men det visste jag inte förrän jag lyckades dra två bollar out från en bunker. När jag gick och tittade efter dessa så stod jag mittemot mitt hus på andra sidan gatan.

Tävlingen arrangerades av Club De Golf El Paraiso, där jag nu är medlem. Klubben (som inte har någon egen bana) beskriver sig så här på hemsidan: ”This is a new club on the Costa Blanca, registered with the Spanish Golf Federation.”

Toppluva

Som många av er vet så har jag alltid hatt när jag spelar. Dagens var rosa. Hatt är bra för både sol och vind, men inte igår. Hattbrättet åkte hela tiden ner över ögonen så jag såg inget. Då skickade jag en riktigt varm tanke till Nyköpings Golfklubb, som vi något tillfälle presentat mig med en toppluva, som jag direkt lade i golfbagen. Den presenten kom nu väl till pass. Den var aldrig använd. Tyvärr missade jag be någon ta ett kort på detta premiärtillfälle. Den var riktigt skön och jag frös i alla fall inte om huvudet. Dubbla handskar och allt vad jag hade i golfkläder i flera lager var på och jag kände mig som en michelingumma!

Dessvärre så fick jag aldrig fram telefonen under spel så jag saknar foton. Det blev några foton tagna inomhus i samband med samlingen efteråt i golfcafeterian.

2015-02-04 17.12.00 HDRJag satt och tittade på de fina pelagonierna utanför, så det var egentligen de som var motivet, men dessa spelare råkade sitta här. Vi var inte många damer men kanske 5-6 stycken och det var ovanligt många!

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20