Golfvinst!!!!

Jag vann golftävlingen igår helt osannolikt!

Igår söndag var det golftävling på Villa Martin arrangerad av Club De Golf El Paraiso. De arrangerar många tävlingar och har onsdagar som speldag plus två söndagar i månaden på olika banor. Den 15 februari arrangerar de en ”Federationstävling” och den brukar vara populär! Läs på hemsidan, du som vill tävla och få bra greenfeepris.

Jag blev tillfrågad om jag ville vara med och erbjöds t o m skjuts dit eftersom det är några kilometer till banan. Det blåste halv storm och startfältet decimerades, men vi blev 18 till start. Spel i två klasser och två av oss var damer! På bilden ovan är klass 1.

Första bollen

Jag gick i första bollen tillsammans med två norrmän, Roger och Per-Arne. Jisses vad det blåste. Att kämpa sig uppför på de hål där det var motvind var riktigt tungt. Jag spelade med slope 16 slag och hade 28 poäng! Inte mycket att yvas över, men det räckte till vinst. Tvåan hade också 28 poäng med högre handicap. Nu har jag börjat arbeta på att tjäna in några greenfeebiljetter. Vinsten var en en greenfee på Villa Martin + 20€. Gratis spel nästa gång på den banan med andra ord.

2015-02-01 14.52.38bana

Vi gick alla i bollen. Här är det ganska vanligt att folk åker bil. Den som vill kan åka bil, förutsatt att det finns någon. Det är inte som i Sverige attt det krävs läkarintyg för att åka bil på tävling.

2015-02-01 14.52.48bana

Idag fick jag bilder från tävlingens prisutdelning av tävlingsledaren Joe Dean, pro på grannklubben. Han har skrivit ganska utförligt om tävlingen på hemsidan Club De Golf El Paraiso.

2015-02-01 16.38.40Joe

Tävlingsledare var Joe Dean, sekreterare i Club De Golf El Paraiso. Han är pro på grannklubben Campoamore.

2015-02-01 16.48.20

Dessa gentlemän hade träffat green på närmast hål, eller blivit lottade att vinna en flaska rödvin. Det var nämligen bara två greenträffar på fyra hål. Hade det varit närmast green hade jag legat bra till på två hål!

Tack för en trevlig tävling. På onsdag är det dags igen!

Foto toppbild: Joe Dean

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20