Här bor jag i Spanien

Visst ser det riktigt pampigt ut, men detta är poolområdet som tillhör lägenheten, som jag hyr på

  • Avenida Ramblas De Oleza 15
    Lägenhet 759, Azshar 4
    03188 Orhuela Costa, Spanien (söder om Torrevieja)

När jag tog fotot 14 januari fanns inte en människa som synes. Ingen är intresserad av att vara här den här tiden.

När jag kom till Spanien visste jag inte var jag skulle bo eftersom jag hade fått hjälp att arrangera med lägenhet av väninna Katarina Hoffman, som bor här i Spanien sedan ca 3 år. Nu är vi grannar också här. I Oxelösund har vi 5 min promenad till varandra och nu är det ca 10 min! Eftersom hon och hennes man bor vid golfbanan Las Ramblas så har jag alltså 10 min också till den! Perfekt att inte behöva åka bil dit, men golfvagn behövs och det har jag fått låna en.

Här finns foton från en promenad i omgivningarna.

En kort rundtur i min lägenhet i Spanien

Det finns också ett gästrum, som inte är med på den korta filmen. Tanken är att kunna ta emot golfsugna, som vill bo och spela här i väntan på säsongen hemma.

Jag åker tillbaka till Sverige i slutet av april.

Stor altan

Nedan är några bilder från altanen. Där är sol tyvärr sol bara ca 11-14.30. Eftersom det är ganska höga väggar så är den både insyns- och vindskyddad.

IMG_9093

IMG_9092

IMG_9091

Jag kände mig riktigt hemma med altanmöblerna eftersom jag har samma sort hemma!

IMG_4205

Dagens frukost 15-01-18. Då ingick en dunderkur som ska vara bra mot förkylning!

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20