Bli en stjärna på Instagram…

Visst finns jag på Instagram! Jag öppnade ett konto lite snabbt för några år sedan. Barnbarnet, 13 år lovade att han skulle lära mig allt jag behövde veta! Det blev aldrig av!

Nu deltar jag i en kurs på facebook i Instagram – ”Bli en stjärna på Instagram”

  • Häng med på en kombinerad kurs och utmaning på Instagram. Under 21 dagar får du varje dag en uppgift som kommer att vara värdefull för dig som vill komma igång med företagets Instagram-konto. Full support i en hemlig Facebookgrupp.

Utbildningen pågår i en hemlig grupp och idag var dag 1 – ladda upp profilfoto (jag hade redan ett) haschtagga #instastjärna och @svenska_web_voice.

PS   Du som läser detta i ”efterhand” kan alltid höra av dig till kursledaren Annika Elgeskog  på Your Personal Web Voice, eftersom hon startar nya kurser efterhand.

Dag 10 på Instagramkursen

Video med appen Flipagram.

Första tagna bilden med Instagramfunktionen

14-11-05_tre

Instagramkursen hade precis börjat när vi i Qoola Qvinnor hade Netwalk 5 nov på Jogersö i Oxelösund. Då fick dessa promenadväninnor bli testpersoner.

Företagskonto

Javisst det är så jag kommer att använda Instagram.

Min nya kollega…

Samtidigt med inbjudan till Instagramkursen ansökte jag också om medlemskap i Noffice och det visade sig att Annika ElgeskogYour personal web voice blir en av mina nya kollegor där. Detta blir ett bra sätt att börja vårt kommande samarbete. Nu lär hon mig Instagram. Jag undrar vad jag kan lära henne?

Toppfoto: Annika Elgeskog, Your Personal Web Voice

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20