Gröna Kusten – Medlemsträff och styrelsemöte

7 oktober gjorde vi en mycket trevlig medlemsresa med båten Storsand från Trosa Rederi till Kråmö, där vi fick trevlig guidning på ön. På bilden ovan är den ordföranden Anna Bergström som gått i land på ön inför en snabb guidad tur. Vi hade information, lunch och möte ombord och gjorde ett stopp på Kråmö där vi guidades av arrandatorn. Ön är utan el och många vill komma och uppleva tiden från förr!

IMG_3646_storsand

Storsand är Trosa Rederis båt. De är givetvis medlemmar i Gröna Kusten.

2014-10-07 Kramo

IMG_3632_text

På ön finns ett litet museum som berättar om gamla tider.

2014-10-07 Museum

2014-10-07 Hav

Den här härliga utsikten finns i anslutning till den lilla ”konferensanläggning” som ett antal företagare i Trosa har gått ihop om och bekostat.

2014-10-07Konferenshus

Det är också enda huset på ön som har elektricitet i form av ett bensinaggregat. Vilken härlig miljö för konferens. Det går att hyra huset och eftersom det behövs båttransport så står gärna Trosa Rederi till tjänst.

Styrelse i Gröna Kusten

Styrelse i Gröna Kusten 2014 – Fotograf Tomas Kihlman

Kommentarer

Kommentarer

Please like & share:
20